tarieven

Social media abonnementen

TXTlab abonnementen

TXTlab communicatie en redactie biedt ondernemers de mogelijkheid om op maandbasis een social media abonnement af te nemen. Afhankelijk van het abonnement verzorgt TXTlab een aantal korte artikelen voorzien van beeld. Dit kan gaan over actuele ontwikkelingen in uw bedrijf, maar ook bijvoorbeeld een productlancering, functiewisseling of wetswijzigingen. Ontwikkelingen die voor uw klanten en leveranciers wetenswaardig zijn.

Inventarisatie

Voor een optimale invulling van het abonnement stemmen we gezamenlijk tijdens een - geheel kosteloos - gesprek bij u op kantoor af wat uw verwachtingen zijn. Wat en wie wilt u bereiken? We bespreken de tone of voice af en het type berichtgeving dat past bij uw bedrijfs- en contentmarketingstrategie.

Werkwijze en voorwaarden

Afhankelijk van de abonnementsvorm is er regelmatig - op een in onderling overleg vast te stellen dag - afstemming over de input voor de content. De teksten met beeld worden door TXTlab geplaatst in de content management systemen waartoe TXTlab toegang wordt verleend.

Factuur

 Elke maand ontvangt u een factuur voor het abonnement. Deze factuur dient binnen veertien dagen te worden voldaan.

Opzegtermijn

De opzegtermijn voor een social media abonnement is twee maanden.

Meer weten?

Bel of mail ons!
+31629523826 of info@txtlab.nl

MKB strippenkaart

Communicatiemedewerker op afroep!

Met de MKB strippenkaart van TXTlab koopt u vooraf een vast aantal communicatie-uren in tegen een gereduceerd tarief à € 55,- per uur, ex btw (2022). Voor de strippenkaart geldt een minimale afname van tien uren per strippenkaart.

De voordelen

  • Uren zijn flexibel inzetbaar.
  • Korting op het reguliere uurtarief.
  • Bruikbaar voor alle TXTlab-diensten.
  • Gelegenheid om vooraf een budget te bepalen.
  • Maandelijks overzicht via e-mail met gebruikte uren.

STRIPPEN
KAART

De spelregels

TXTlab stuurt een pro forma factuur voor de strippenkaart. Deze strippenkaart wordt direct na ontvangst van betaling aangemaakt en kan vanaf dat moment gebruikt worden. Alle uren die gemaakt worden in de periode dat een ‘oude’ kaart vol is en de ‘nieuwe’ strippenkaart nog niet is betaald, zullen tegen het reguliere tarief in rekening worden gebracht.

aanmelden nieuwsbrief