TXTlab

TXTlab communicatie en redactie

Contentmarketing door TXTlab: advies, ondersteuning en uitvoering!

TXTlab communicatie en redactie uit Deventer helpt ondernemers met hun online profilering via contentmarketing.

Teksten en SEO

Na meer dan vijftien jaar werkzaam te zijn geweest in de uitgeverij (Kluwer en Vakmedianet) heb ik een mooie rugzak vol met kennis en ervaring om ondernemers te helpen met hun online zichtbaarheid.

Gewoon mijn handen uit de mouwen steken en aan de slag met de teksten voor je website, zodat jouw bedrijf en jouw producten en/of diensten goed gevonden worden via zoekmachines zoals Google.

Sociale media

Naast zoekmachineoptimalisatie en SEO geschreven teksten, ben ik socialmediaspecialist, die graag de uitdaging aangaat om je bedrijf een gezicht te geven. Nieuws en ontwikkelingen over je bedrijfsactiviteiten verspreiden via de sociale media helpt daarbij. En niet alleen via social media, maar ook via e-mailmarketing door digitale nieuwsbrieven te versturen voor bedrijven.

Eindredactie

Voor de (eind)redactie van vakbladen, digitale tijdschriften, boeken en andere uitgaven ben je bij TXTlab aan het goede adres. Ik werk regelmatig als redacteur voor uitgeverijen, zoals Vakmedianet en Boekengilde. Daarnaast heb ik vele jaren gewerkt voor de financiële uitgeverij van Wolters Kluwer met focus op online content voor onder andere het label am en Het Verzekeringsblad.


Yvonne Neppelenbroek:

M et TXTlab communicatie en redactie heb ik begin 2016 de overstap gemaakt van een loondienstverband naar zelfstandig ondernemerschap. Ik zet mijn expertise en ervaring in om ondernemers in het mkb te ondersteunen en te ontlasten in de online communicatie over hun producten en/of diensten.

TXTlab heeft zich in 2016 verder ontwikkeld via een drietal cursussen bij Alain Sadon (SEOguru) tot SEO gecertificeerde tekstschrijver, webontwikkeling en SEO-specialist.

LinkedIn-profiel Yvonne

Voordelen voor de ondernemer! 

Het uitbesteden van  contentmarketing aan TXTlab heeft voordelen: 

Frisse blik

Als externe adviseur heb je vaak een andere, frisse kijk op bedrijven en hun producten en diensten. TXTlab gaat graag met die 'frisse blik' voor je bedrijf aan de slag.

Kennis en vaardigheden

TXTlab beschikt over specialistische kennis en vaardigheden op het gebied van contentmarketing, waaronder zoekmachineoptimalisatie, e-mailmarketing en social media marketing.

Focus

Zzp’ers en medewerkers bij mbk-bedrijven moeten contentmarketing er vaak ‘bij’ doen, naast hun reguliere werkzaamheden. TXTlab kan focus aanbrengen met contentmarketing.

Samenhang

Als 'externe' communicatieadviseur kun je makkelijker een samenhangende stijl en communicatie opleggen tussen de verschillende socialemediakanalen, website en nieuwsbrief. Een 'must' voor succesvolle contentmarketing.
 • Robert Paling
  In de vier jaar dat ik als interim-kracht en freelancer bij Kluwer en Vakmedianet met Yvonne Neppelenbroek heb mogen samenwerken, heb ik haar leren kennen als een deskundige en accurate eind- en webredacteur. Iemand met een ruime kennis over gangbare contentmanagementsystemen en die in staat is om deze kennis op anderen over te brengen. Bovendien een prettige collega die graag een stapje extra wil doen om een deadline alsnog te halen of een project van de grond te tillen.
  Robert Paling
  Denkend aan Holland
 • Ellen Schild
  Ik heb Yvonne bij Architectuurcentrum Rondeel leren kennen als een open en prettige persoon om mee samen te werken. Ze maakt dingen concreet en zorgt ervoor dat ze worden gerealiseerd. Daarnaast is zij een creatief denker en komt met oplossingen die verder gaan dan je in eerste instantie had gedacht. Fijn, als mensen je weten te verrassen.
  Ellen Schild
  Studio Groen+Schild
 • Henk Vos
  Als bestuur van Energierijk Voorst hebben wij Yvonne Neppelenbroek gevraagd de website 'in orde te maken', teksten te herschrijven, de afbeeldingen te actualiseren en te zorgen voor een koppeling van de website aan social media. Yvonne heeft dat snel en accuraat opgepakt. Het bestuur is zeer content met de vernieuwde site en heeft besloten Yvonne te vragen ook de komende tijd de werkzaamheden te blijven doen. En niet onbelangrijk bij dit alles: samenwerken met Yvonne is heel plezierig.
  Henk Vos
  EnergieRijk Voorst
 • Michiel Huisman
  Volhouden, vasthouden en doorgaan. Dat is Yvonne. Dedicated to the job met een talent voor organiseren en plannen. Daar komt bij dat ze ook nog eens op een prettige manier met collega's en stakeholders omgaat. Geef haar - creatief - de ruimte en ze pakt haar verantwoodelikjheid!
aanmelden nieuwsbrief